Oslo Business Forum
26. september

Oslo Business Forum har valgt X Meeting Point som arena for sin store konferanse i september 2018.


Temaet for konferansen 26. september vil være «The Future of Technology and Sustainability» og «Scandinavia 4.0: The Nordic path towards a new economy.» Målet er å lage tidenes største konferanse i Oslo Business Forum sin historie med opp mot 2000 deltagere, i tillegg til å utvikle utstillerdelen av arrangementet.

Vi skal virkelig lage en uforglemmelig opplevelse ut av hele dagen sammen med de dyktige medarbeiderne i Oslo Business Forum. Både Oslo Business Forum og vi er innovatører i hver vår bransje, vi tenker annerledes, vi tenker stort og vi skal ha X-faktor i alt vi gjør. Vi har høy kunnskap når det gjelder å arrangere messer, og kombinasjonen av en stor internasjonal konferanse og mange spennende muligheter for ulike businessaktører som kan ha egne stand i flere deler av lokalene, er perfekt. Vårt mål er at vi sammen skal by på ny kunnskap, internasjonal inspirasjon, nettverksbygging, shopping og god mat og drikke i helt særegne omgivelser.

- Vi ser fram til å samarbeide med X Meeting Point og høstens konferanse skal bli den aller beste som vi har arrangert. Lokalene er helt fantastiske, og vi ser mange muligheter til å vokse nettopp på denne arenaen, sier daglig leder i Oslo Business Forum, Christoffer Omberg.Bekreftede foredragsholdere på Oslo Business Forum sin konferanse i 26. september 2018 er:

* Andrew McAfee (MIT-professor)
* Dr. Chris Kutarna (Oxford Univeristy)
* Mike Walsh (fremtidsfuturist, CEO Tomorrow)
* Hege Skyseth (Kongsberg Gruppen)
* Sveinung Jørgensen (NHH-professor)
* Lars Jacob Pedersen (NHH-professor)
* Lauga Oskarsdottir (Startuplab)
* Rolf Assev (Startuplab)
* Bjørn Haugland (DNV)

Hold deg oppdatert

Motta oppdateringer om X og Moxy Oslo X på e-post!