DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Velkommen til mulighetene
Vi skaper unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser.
Dette har skjedd på X

Besøk Boligmesse på X Meeting Point 15.-17. mars 2019 og få inspirasjon til å sette i gang med dine prosjekter, enten det er hjemme eller på hytta, ute eller inne. Her finner du nyheter som ellers ville gått deg hus forbi, messepriser du ikke finner maken til og eksperthjelpen du trenger – alt samlet under ett tak.

I tillegg til over 200 utstillere med flotte stands, blir det et tett sceneprogram hele helgen. Både Halvor Bakke (Eventyrlig oppussing), Otto Robsahm (Sinnasnekker´n) og Kjersti Bergesen (Tid for Hjem) skal holde foredrag, og Otto leder morsomme aktiviteter som Handygirl, Handyman og Ballongslippet.

Boligmesse er et sted for hele familien, og mens de voksne gjør gode kupp og samler inspirasjon, kan barna kose seg med hoppeslott, tegning, film og ansiktsmaling i barneparken.

 Åpningstider:

Fredag 12-19

Lørdag 10-18

Søndag 10-17

Helgen 8-10 mars handlet det om poker, vennskap og noen norgesmestertitler
på Moxy / X Meetingpoint Norway

Poker er et matematisk spill med en stor dose sannsynlighetsberegning. Reglene er enkle, men å beherske selve spillet er utfordrende. De som er virkelig gode i poker studerer, øver og spiller poker langt flere timer i døgnet enn vi tilbringer på vår arbeidsplass. Nettopp fordi spillet er så enkelt å forstå, men så komplekst at det krever mye for å være god, gjør at poker appellerer til så mange.

Nesten tusen spillere deltok i de tre turneringene som utgjorde Freeroll NM 2019. Da 748 spillere var slått ut av hovedturneringen satt Dany Nilsen igjen alene med alle sjetongene. Og med norgesmestertittelen.

I tillegg til Main Event bød 2019 utgaven også på de nye øvelsene Ladiesevent by OuiOui.no, samt Sit´n´Go. Det var en mengde sterke og kjente kvinner som kjempet om tittelen i Ladies Event, men til slutt var det Gry Østlie som satt igjen som vinneren og kjempet til seg norgesmestertittelen. Tonje Sunde endte på andre plass, mens Tale Aaberge Nesse fikk en sterk tredjeplass. Blant disse 119 kvinnene rundt filten denne kunne vi også finne Cecilie Krogh Sunbø, Lilli Bendris og Tone Damli Aaberge, for å nevne noen.

Norsk Redaktørforening valgte å legge sitt høstmøte til X Meeting Point fra 4-6.november, og det var en historisk samling med alle redaktørene i alle mediekanaler og fra alle mediebedrifter, ikke minst fordi styrelederen i Norsk Redaktørforening Harald Stanghelle skulle takkes av etter ni år.

«Han har betydd så mye for så mange redaktører, og han var styreleder i hele den perioden jeg satt i NR sitt styre. Harald er en viktig stemme i samfunnsdebatten. Han er både maktkritisk og har også en stemme for de svake i samfunnet» sier administrerende direktør på X Meeting Point, Ellen Arnstad.

Kulturminister, Trine Skei Grande, delte ut en menneskerettighetspris og Hans Erik Dybvig underholdt med sanger av Cornelis Vreeswijk, noe tidligere politisk redaktør i Aftenposten, Harald Stanghelle, satte stor pris på.

«Nok en gang leverte hele X-teamet god kvalitet i alle ledd» understreker Ellen Arnstad. Service, mat og fasiliteter falt i god smak hos Norges mangfoldige redaktører.

ERNA PÅ YRKES-NM PÅ X MEETING POINT

Statsminister Erna Solberg deltok under Yrkes-NM, og ble imponert over alle ungdommene som konkurrerte i de mange ulike yrkesfagene.

Hele 300 ungdommer konkurrerte i 32 ulike yrkesfag, og begge hallene på X Meeting Point var i bruk.

Yrkes-NM arrangeres av WorldSkills Norway i samarbeid med Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus Fylkeskommune.

 

Norge trenger fagarbeidere. Statistisk Sentralbyrå har regnet ut at det er behov for nærmere 70 000 fagarbeidere fram mot 2035.

Regjeringen har bevilget store summer til «Yrkesfagenes år 2018», og det var derfor en veldig engasjert Erna som brukte god tid på X Meeting Point.

Vinnere fra Yrkes-NM skal til Yrkes-VM i Russland i 2019, og Yrkes-VM er faktisk det tredje største arrangementet i verden etter fotball-VM og sommer-OL.

Det skjer alltid noe spennende på X Meeting Point!

Foto: Alexander Eriksson / Oslo Business Forum

Oslo Business Forum til nye høyder

Den 26. September ble konferansen The Future of Technology and Sustainability avholdt her på X Meeting Point. Arrangør var Oslo Business Forum, med BI-studentene Marius Røed Wang og Christoffer Omberg i spissen. Dette var deres 5. konferanse med mål om å utfordre det etablerte gjennom verdifullt innhold om fremtidens teknologi og ledelse, noe de definitivt etterlever. Konferansen har i løpet av litt over to år vokst til å bli en av Skandinavias største businesskonferanser.

Konferansen var delt opp flere opplevelsesunivers, med tre ulike scener, en «digital playground», et stort nettverkingsområde, og en egen startup village. Det var fantastisk å se hele huset i bruk – med VIP-frokost i vår flotte catwalk, alle møterom var booket og med presseområde på restauranten, GÅRD – taste Scandinavian, i tillegg til selve konferanseområdet i foajéen og messehallen.

LES MER

Norspomessen ble avholdt på X Meeting Point 24-25.juni, og med 71 utstillere og ca 700 besøkende er messearrangør svært fornøyd.

– X Meeting Point er en topp moderne messearena, med hotell i tilknytning til messeområdet. Det gjorde det enklere for både besøkende og utstillere å tilbringe to hele dager på Hellerudsletta, sier messeansvarlig og kommersiell leder, Ole Petter Bratlie. I år var det dessuten enklere enn noen gang å forhåndspåmelde seg på nett, via X Meeting Points eget system»

Mer info

Foto: Per Oscar Skjellnan

Da var det slutt for Ski-Kongen. Ole Einar Bjørndalen valgte å ha sin store avskjedsfest på X Meeting Point sist helg. Mer enn 200 gjester koste seg med god mat og drikke, underholdning og overraskelser i våre unike lokaler. Fantastiske Tuva som vant «Norske Talenter» sang, legenden Åge Aleksander kom overraskende på scenen, dyktige Anne Rimmen var konferansier og Hans Majestets Kongens Gardes musikkorps og Drilltroppen imponerte

58 medaljer fra de største mesterskapene ble stilt ut, og her var det både OL og VM-medaljer. Og helt til slutt så overrasket Ole Einar og kona, skiskytterstjernen, Darya Domratsjeva alle gjestene med en sensuell Salsa. Fra skisporet til skal vi Danse! DJ Lise Karlsnes sørget for en perfekt avslutning på kvelden.

Vi ønsker Ole Einar Bjørndalen lykke til videre.

 

Det er mye kjærlighet og følelser når ekte mannfolk stiller ut bilene sine. Classic Car Show 2018 ble arrangert her på X Meetingpoint for andre gang.
Classic Car Show er ikke bare for mannfolk, men for hele familien – og alle generasjoner. Utstillingen var en reise bakover i historien med klassiske biler, klassiske racingbiler og selvfølgelig eksotiske drømmebiler. Det var en opplevelse å gå rundt og kikke på biler i alle størrelser, fasonger og farger. Flere bilmerker ble stilt ut i flere utgaver, for å vise tidsepokenes utvikling av karosseri og motor

Mer info

10. mars huset X Meeting Point den spektakulære boksegallaen Maravillabox Nordic 001, hvor boksing og musikk smeltet sammen til akkurat det opplevelsesuniverset vi skal være. Den norske europamesteren, Katharina Thanderz, tok med seg sin spanske promotor Maravillabox Promotions til Norge og X – hvor hun forsvarte sin EBU-tittel mot utfordreren Valgerdur Gudstensdottir.
Maravillabox har tidligere produsert boksegalla i selveste Madison Square Garden i NYC, og nå har de Norge og Norden som satsningsområde. Fra promotorens ståsted var arrangementet en kjempesuksess. Maravillabox og X lovet show, og det ble det! Administrerende direktør på X Meeting Point, Ellen Arnstad, var naturligvis ringside: «X Meeting Point skal være en arena for mange ulike opplevelser. Vi har vært med på å arrangere en stor internasjonal dansekonkurranse som var virkelighetens Skal vi danse før jul, og nå hadde vi proffboksing for kvinner på vår arena. Kontraster, men likevel noe som blir lagt merke til.

Mer info