DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Velkommen til mulighetene
Vi skaper unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser.
Dette skjer på X

Dagens ledere må forstå den teknologiske utviklingen

Den 4. april braker det løs for Oslo Business Forums neste konferanse, Digital Leadership, på X Meeting Point. Hit kommer noen av verdens fremste og mest talentfulle professorer, gründere og foredragsholdere for å tale til næringslivsledere fra hele skandinavia.

– Foredragsholderne gir innsikt i hva som skjer globalt – spesielt innen sentrale tematikker når det gjelder teknologi og ledelse – og hjelper bedriftsledere med å se mulighetene de står overfor. Næringslivet trenger ledere som evner å forstå hvordan den teknologiske utviklingen endrer forretningsmodeller og hvordan en ny generasjon arbeidstakere krever en annen form for bedriftskultur, sier Christoffer Omberg, CEO i Oslo Business Forum.

Teamet bak Oslo Business Forum tror at riktig kunnskap om fremtidens ledelse og teknologiske utvikling, gir bedre beslutninger. Det er blant annet en av grunnen til temaet ble Digital Leadership for Oslo Business Forums neste konferanse.

– Bare se på hvordan Amazon, Google og Facebook har utnyttet mulighetene. For å sikre forståelse av teknologiutviklingen blant bedriftsledere, krever det at de som sitter på toppen, har forståelse og evner å ta strategiske beslutninger basert på dette, konkluderer Omberg.

Tidligere har internasjonale profiler som Sir Alex Ferguson, Garry Kasparov, Randi Zuckerberg og den tidligere amerikanske presidenten, Barack Obama, stått på scenen under Oslo Business Forums konferanser.

Dette er noen av foredragsholderne:

  • Dr. Werner Vogels, teknologidirektør i Amazon Web Services
  • Isabella Löwengrio, seriegründer.
  • Nancy Giordano, strategic futurist
  • Bessie Lee, entreprenør og administrerende direktør i Withinlink
  • Dr. Eliza Filby, foreleser ved Kings College og forfatter
  • Pellegrino Riccardi, kulturekspert og motivator
  • Anna Kirah, designantropolog og psykolog
  • Henrik Müller-Hansen, administrerende direktør i Gelato
  • Hilde Tonne, innovasjonsdirektør i Rambøll-konsernet
Les mer

 

 

Hyttemessen på Hellerudsletta har gjennom et par tiår vært det største og viktigste møtestedet for virksomhetene i hyttemarkedet og det store norske hyttepublikumet.

25.-28. april har vi igjen gleden av å invitere til hyttefest på X Meetingpoint. Ikke noe sted vil du kunne møte flere hytteeksperter samlet på ett sted enn på Hellerudsletta disse dagene i april.

Besøk gjerne vår nettside her