DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Velkommen til mulighetene
Vi skaper unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser.
Dette skjer på X

Etter to vellykkede turneer i 2018 og 2019 er det i mars 2020 igjen klart for at lastebilene pakkes fulle med alt fra pumper og rør til gategods og ventiler, når VA Touren returnerer til fem steder i Norge. Kristiansand, Bergen, Oslo, Trondheim og Hamar er stedene som får besøk av Norges ledende VA-leverandører.
Hjertelig velkommen!

Registrer ditt besøk her

Etter en rekke vellykkede ARCHITECT@WORK-messer skal disse unike skreddersydde samlingsdagene for arkitekter, interiørarkitekter og andre planleggere endelig arrangeres i Oslo.

Arkitekter, interiørarkitekter og andre planleggere kommer sammen i Oslo 3. og 4. juni 2020.

Les mer på vår nettside

www.architectatwork.no

Helgen 23. – 25. oktober blir det hyttefest her på X Meeting Point. Da arrangeres nemlig årets største event for hyttefolket, hyttemessen.

Årets hyttemesse blir flottere og større enn noen gang, med 250 utstillere, og massevis av hytteeksperter som kan gi deg nyttige tips. I tillegg får du selvsagt mange gode messetilbud.

Hytteleverandører, destinasjoner, tjenesteytere og selgere av tomter og hytteprodukter kommer. Kommer du?

Åpningstider
Fredag: 12:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 17:00
Søndag: 10:00 – 17:00

Billettpriser:
Voksen kr 150,-
Pensjonist kr 100,-
Barn under 16 år gratis

Kjøp billetter på forhånd for å unngå kø.
Vipps til 94435, og vis kvittering ved inngangen.

Les mer om messen her