DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

SKANDINAVIAS STØRSTE KLASSIKERMESSE
Hundrevis av utstillere var på plass med blankpolerte biler og nyvaska felger.
14. - 15. APRIL 2018

Classic Car Show

Ekte mannfolk og kjærlighet for bil!

Det er mye kjærlighet og følelser når ekte mannfolk stiller ut bilene sine. Classic Car Show 2018 ble arrangert her på X Meetingpoint for andre gang denne helgen.


HUNDREVIS AV UTSTILLERE

En reise bakover i historien

Classic Car Show er ikke bare for mannfolk, men for hele familien – og alle generasjoner. Utstillingen var en reise bakover i historien med klassiske biler, klassiske racingbiler og selvfølgelig eksotiske drømmebiler. Det var en opplevelse å gå rundt og kikke på biler i alle størrelser, fasonger og farger. Flere bilmerker ble stilt ut i flere utgaver, for å vise tidsepokenes utvikling av karosseri og motor

Allerede lørdag formiddag var det fullt hus, og stemningen var god. Hundrevis av utstillere var på plass med blankpolerte biler og nyvaska felger. Det var flere hundre biler, utstyr og engasjerte utstillere som sammen hadde laget en praktfull utstilling for oss som tok turen til Hellerudsletta denne helgen.


Høydepunktet var selvfølgelig Åse Klevelands bil fra 60-tallet, en grå SAAB Sonett.
Artistens forhold til bil er lidenskapelig og i år feirer hun gullbryllup med sin bil.

På scenen i helgen stod hun sammen med bandet Wrooom, som var satt sammen spesielt for denne anledningen for å hylle det spesielle forhold mellom Kleveland og SAAB Sonetten. Hundrevis av besøkende ble underholdt med et forrykende show i ankomsthallen til X Meetingpoint, med klassikere som Mustang Sally og Lillebjørns Nilsens versjon av Hey Jude – som blir ”Hei Knut” på norsk.

Våre lokaler er godt egnet for et så stort arrangement og det ble en stor opplevelse for hele familien med helgens utstillingsmesse på Hellerudsletta.