DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Forespørsel arrangement
For å kunne besvare din forespørsel best mulig ber vi om at du fyller ut punktene under så nøyaktig som mulig. Hvis du er usikker på noen punkter legg gjerne dette inn i kommentarfeltet. Vi vil oppfylle dine ønsker, og gjennomføre tidenes snakkis internt!

Arrangementsdetaljer
Kontaktinformasjon

Møterom

Antall grupperom

Lite (1 - 12 personer)

Medium (13 - 50 personer)

Large (50+)


Mat og drikke

Ønsker dere servering under arrangementet? Velg gjerne ett eller flere alternativ under.Om dere har spesifikke behov eller ønsker å spise noe spesielt, skriv gjerne en kommentar.Les mer om mat og drikke her.
Dere vil selvfølgelig få flere valg innen de ulike kategoriene, men dette planlegger dere sammen med deres prosjektleder for arrangementet

Aktiviteter

Les mer om aktivitetene til X Meeting Point Huk av dersom du ønsker aktiviteter til deres arrangement. Vi hjelper dere gjerne med å sette sammen aktivitetspakker tilpasset deres gruppe.

*Må fylles ut