DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Velkommen til mulighetene
Vi skaper unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser.
X-FAKTOREN SKAPER VI SAMMEN

Mulighetenes eventarena

Velkommen til X Meeting Point – et flunkende nytt konferanse- og eventsenter med perfekt beliggenhet midt mellom Oslo og Gardermoen.

Med 4500 parkeringsplasser, utearealer på størrelse med 35 fotballbaner og toppmoderne fasiliteter og teknologi er X et sømløst univers som skapt for skreddersydde opplevelser og spennende møtepunkter mellom mennesker.


EN SANSELIG SCENE

WOW-opplevelser i et sømløst univers

Som gjest på X beveger du deg mellom fire kosmos med hver sin unike atmosfære og overraskende design som stimulerer til innovasjon, kulturbygging og samhandling:

  • Et kompakt konferansesenter med 32 designede møte- og konferanserom
  • Et splitter nytt restaurant-konsept, GÅRD Taste Scandinavian, med plass til 350 gjester
  • Messe- og eventhaller på til sammen 14 000 m2

Frokost og middag

Når du har møte- og konferansedagene i vårt konferansesenter og middag på GåRD , får du en WOW-opplevelse som og gir deg fullt utbytte av kurset, konferansen, møtet, eventet eller messen.

Konferansesenteret

33 designede møterom, catwalk og mingleområder, med state of the art teknisk utstyr.

Messe og event

Messe-og eventhaller på til sammen 14 000 m2 – og en foajé som er selve hjertet i vårt pulserende opplevelsesunivers.

GÅRD

Midt mellom de spisse fjellene og de dype, mystiske skogene kan man kjenne den Skandinaviske roen og atmosfæren – avslappende og innbydende på samme tid. GÅRD inviterer deg til å bli en del av vår restaurant der middagsbordet er hjertet, og våre gjester er i fokus.

OM X MEETING POINT

X Meeting Point er et flunkende nytt konferanse- og eventsenter med perfekt beliggenhet “midt i smørøyet” mellom hovedstaden og hovedflyplassen, like ved E6. Flybussen svinger innom og har eget stopp rett utenfor inngangspartiet vårt. Med bil kjører du hit fra Oslo på et kvarter, og du finner alltid plass å parkere: Vi har Østlandets nest største parkeringsområde – 4500 P-plasser.

Med enestående utearealer på størrelse med 35 fotballbaner, et kompakt kurs- og konferansesenter, store event- og messehaller, og toppmoderne fasiliteter og teknologi er X et sømløst univers som skapt for skreddersydde opplevelser og spennende møtepunkter mellom mennesker.

Som gjest på X beveger du deg mellom fire kosmos med hver sin unike atmosfære og overraskende design som stimulerer til innovasjon, kulturbygging og samhandling:

X er store og små scener for sansing. Vi skaper unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser.

Vi samarbeider med lokalsamfunnet og er et ekte møtepunkt for næringslivet, alle kulturinitiativene og idrettsmiljøene.

VEIEN TIL OSS

Veibeskrivelse

X ligger på Hellerudsletta langs RV 22 mellom Hvam og Gjelleråsen. Veien til Hellerudsletta er skiltet fra E6 ved Hotel Olavsgaard og langs RV 4 fra Gjelleråsen. Vi har parkeringsplasser helt i nærheten av hallene.

Vi ligger nærmere Oslo enn du tror. Akkurat nå får en internasjonal gruppe en sightseeingtur over hovedstaden. Men, du er ikke avhengig av helikopter for å komme raskt hit, vi ligger kun et kvarter unna med bil.

Opplevelsesbaserte møteplasser er viktigere enn noensinne i en verden der mennesker kommuniserer mer og mer over tastaturet. Vi trenger arenaer hvor vi ikke bare ser hverandre på en skjerm, men føler, lytter, lukter, smaker og snakker sammen. Hvor vi møter hverandre ansikt til ansikt og deler opplevelser.