Kommende events - X meeting point
Velkommen til mulighetene
Vi skaper unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser.
Kommende events
Velkommen til Sport 1-messen, sko/tekstil/hardvarer - 19.-21.august

Vi ønsker nok en gang velkommen til Sport 1 sin lukkede kjedemesse.
Sign, Print & Pack er rammen for møtestedet hvor bransjens involverte parter kan se og høre nyheter. Både de mer tekniske og de mer kreative samt ikke minst forretningsmuligheter. Har du ikke hatt tid til å besøke Interpack, Fespa eller f.eks. Drupa, så har Sign, Print & Pack de siste nyhetene. Sikkert ingen verdenspremierer, men flere Norgespremierer du kan se frem til å oppleve. Besøk messen med et åpent sinn og gå hjem med ny input til morgendagens løsninger og forretningsidéer.

Registrer deg gratis till messen: sipp.no.
Mer info

Oslo Business Forum har valgt X Meeting Point som arena for sin store konferanse i september 2018.

Temaet for konferansen 26. september vil være «The Future of Technology and Sustainability» og «Scandinavia 4.0: The Nordic path towards a new economy.» Målet er å lage tidenes største konferanse i Oslo Business Forum sin historie med opp mot 2000 deltagere, i tillegg til å utvikle utstillerdelen av arrangementet.

Vi skal virkelig lage en uforglemmelig opplevelse ut av hele dagen sammen med de dyktige medarbeiderne i Oslo Business Forum. Både Oslo Business Forum og vi er innovatører i hver vår bransje, vi tenker annerledes, vi tenker stort og vi skal ha X-faktor i alt vi gjør. Vi har høy kunnskap når det gjelder å arrangere messer, og kombinasjonen av en stor internasjonal konferanse og mange spennende muligheter for ulike businessaktører som kan ha egne stand i flere deler av lokalene, er perfekt. Vårt mål er at vi sammen skal by på ny kunnskap, internasjonal inspirasjon, nettverksbygging, shopping og god mat og drikke i helt særegne omgivelser.
Mer info


Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018 arrangeres 23.- 25. oktober på det nye kongress- og messesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta like utenfor Oslo. WorldSkills Norway er hovedarrangør og har med seg Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune er medarrangører. Det er rekordstor oppslutning og landets elever i ungdomsskole og videregående skole er spesielt velkomne.

Det blir norgesmesterskap i 35 yrkesfag og ca. 350 deltakere fra hele landet skal kjempe om medaljer og heder og ære. Arrangørene regner med ca. 30.000 besøkende. Det er gratis inngang.
Åpningstider: 23. og 24. oktober kl. 0900 – 1800, 25. oktober kl. 0900 – 1200.