DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Velkommen til mulighetene
Vi skaper unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser.
Kommende Events

Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018 arrangeres 23.- 25. oktober på det nye kongress- og messesenteret X Meeting Point Norway på Hellerudsletta like utenfor Oslo. WorldSkills Norway er hovedarrangør og har med seg Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune er medarrangører. Det er rekordstor oppslutning og landets elever i ungdomsskole og videregående skole er spesielt velkomne.

Det blir norgesmesterskap i 35 yrkesfag og ca. 350 deltakere fra hele landet skal kjempe om medaljer og heder og ære. Arrangørene regner med ca. 30.000 besøkende. Det er gratis inngang.
Åpningstider: 23. og 24. oktober kl. 0900 – 1800, 25. oktober kl. 0900 – 1200.

Julebord på X Meeting Point fredag 7. desember

Jobben er gjort for deg – du behøver bare å invitere dine ansatte, finne frem finstasen og møte opp!

Vi inviterer til julebuffet med fantastiske smaker i vår berømte catwalk. Inntil 31 private rom i forskjellige størrelser skal fylles og deres egen butler står til tjeneste hele kvelden. Felles underholdning med overraskende og morsomme innslag. DJ lager party for alle gjester ut i de sene natterstimer.

Finn ut mer