DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Uten mat og drikke, duger helten ikke.

Mat og drikke

MAT FOR ENHVER GANE
God mat og drikke er essensielt på både store og små arrangementer. Maten skal være lett tilgjengelig, variert og næringsrik, slik at du holder fokus ut dagen.
GÅRD Restaurant

I restauranten vår, som har kapasitet på opptil 450 personer, byr vi på et spennende lunsjkonsept basert på sharing-prinsippet. Våre hyggelige servitører kommer med smakfulle retter til bordet, og du kan umiddelbart nyte lunsjen. Du slipper matkø, og viktigst av alt: Du kan være sosial og snakke om arrangementet med andre gjester.

DET NORDISKE KJØKKEN PÅ SITT BESTE

GÅRD Taste Scandinavian

Restaurantkonseptet GÅRD Taste Scandinavian er tuftet på det nordiske kjøkken og byr på en meny tilpasset enhver gane. Med grillmenyen kan du velge din livrett og kombinere den med alle typer tilbehør. Har du heller lyst på god gammeldags burger, har vi noen skikkelig saftige til deg.

Ellers serverer vi skandinaviske klassikere, med ekstra fokus på norske innslag. All maten lages selvfølgelig med gode råvarer i sesong, valgt ut med omhu. Ved større messer oppretter vi ekstra serveringssteder etter behov i foajeen.


GRAB ‘N GO-STASJON
Småsulten? På MOXY har vi flere alternativer til deg, enten du ønsker å sitte ned og spise hos oss, eller om du ønsker noe godt å ta med deg på farten fra vår døgnåpne Grab-N-Go-stasjon.

Hvis du heller vil ta deg en tur utenfor hotellet, finner du mange gode serveringstilbud og spisesteder i nærområdet.