DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

GÅRD Taste Scandinavian
GÅRD er en restaurant med røttene sine godt plantet i det klassiske Skandinaviske kjøkkenet
GÅRD GIR DEG DEN SOSIALE LUNSJEN

Kapasitet på opptil 450 personer

Er dere deltakere på konferansesenteret? GÅRD er et av flere steder på X hvor vi serverer lunch og middag. Snakk med en av våre hyggelige prosjektledere, så hjelper vi dere med å sette sammen den perfekte pakken for dere. Vi kan f eks by på et spennende lunsjkonsept basert på sharing-prinsippet. Våre hyggelige servitører kommer med smakfulle retter til bordet, og du kan umiddelbart nyte lunsjen. Du slipper matkø, og viktigst av alt: Du kan være sosial og snakke om arrangementet med andre gjester.

 


BLI BEDRE KJENT MED GÅRD TASTE SCANDINAVIAN
EN GOD START PÅ DAGEN

En frokost som gir overskudd

På GÅRD har vi satt sammen en bugnende og næringsrik frokost til våre hotell- og konferansegjester. Her har vi noe for alle. Deilig kaffe til morgentrøtte ganer, spøtt bacon og deilige bakverk. Om alt du vil ha er en skål med frokostblanding, finner du også dette i vår rikholdige buffet. Er du opptatt av sunnhet og helse, har vi selvfølgelig tatt hensyn til dere. Velkommen til bords!


AVSLAPPET ATMOSFÆRE

Med gjestene i fokus

Midt mellom de spisse fjellene og de dype, mystiske skogene kan man kjenne den Skandinaviske roen og atmosfæren – avslappende og innbydende på samme tid. GÅRD inviterer deg til å bli en del av vår restaurant der middagsbordet er hjertet, og våre gjester er i fokus. GÅRD er et sted hvor mennesker kan møtes, sosialisere og dele historier.

Servicen er hyggelig og profesjonell, og våre kokker og servitører er klare til å ta vare på deg og din gruppe.