DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

GÅRD Taste Scandinavian
GÅRD er en restaurant med røttene sine godt plantet i det klassiske Skandinaviske kjøkkenet
GÅRD GIR DEG DEN SOSIALE LUNSJEN

Kapasitet på opptil 450 personer

Er dere deltakere på konferansesenteret? GÅRD er et av flere steder på X hvor vi serverer lunch og middag. Snakk med en av våre hyggelige prosjektledere, så hjelper vi dere med å sette sammen den perfekte pakken for dere. Vi kan f eks by på et spennende lunsjkonsept basert på sharing-prinsippet. Våre hyggelige servitører kommer med smakfulle retter til bordet, og du kan umiddelbart nyte lunsjen. Du slipper matkø, og viktigst av alt: Du kan være sosial og snakke om arrangementet med andre gjester.

 


BLI BEDRE KJENT MED GÅRD TASTE SCANDINAVIAN
DET SKANDINAVISKE KJØKKEN

En meny som passer for alle

I det Skandinaviske kjøkkenet handler det om å nyte tiden med venner og familie. Derfor har vi satt sammen en meny som passer for alle. Du vil finne rustikk mat med flere smaker og en fin blanding av kjøtt, skalldyr, fiskeretter og desserter. Vi har fokus på den årstiden vi befinner oss i, og menyen vil derfor gjenspeile vår, sommer, høst og vinter.

GÅRD er en moderne Skandinavisk restaurant som serverer fusion-cooking i en ren nordisk, avslappet og innbydende atmosfære. Restauranten favner både det moderne og det tradisjonelle, og ønsker deg velkommen til å nyte den hjemmelagde, Skandinaviske smaken.


SE VÅR MENY
AVSLAPPET ATMOSFÆRE

Med gjestene i fokus

Midt mellom de spisse fjellene og de dype, mystiske skogene kan man kjenne den Skandinaviske roen og atmosfæren – avslappende og innbydende på samme tid. GÅRD inviterer deg til å bli en del av vår restaurant der middagsbordet er hjertet, og våre gjester er i fokus. GÅRD er et sted hvor mennesker kan møtes, sosialisere og dele historier.

Servicen er hyggelig og profesjonell, og våre kokker og servitører er klare til å ta vare på deg og din gruppe.