DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Uansett hvor du skal, er det kun noen få skritt dit, tørrskod.
Vår unike kompakthet gjør X Meeting Point til noe helt annet enn andre messearenaer Norge har å by på.
ALLE FASILITETER NÆRT DEG

Et messesenter du ikke har sett maken til i Norge

Vår unike kompakthet gjør X Meeting Point til noe helt annet enn andre messearenaer Norge har å by på. Du går inn i foajeen – hjertet i vårt opplevelsesunivers – og har alle fasiliteter spredt rundt deg i vifteform. Konferansesenter, messehaller, hotell og restaurant.

Du slipper å gå og gå og gå, fra bygg til bygg. Uansett hvor du skal, er det kun noen få skritt dit, tørrskodd.


MESSER OG EVENTS I ALLE STØRRELSER

Fleksibilitet og serviceinnstilling

Historisk sett har X Meeting Point huset mange av de største messene og eventene i Norge, så som fag-, bransje- og kjedemesser, boligmesser, hyttemesser, bilmesser, og flere.

Fleksibiliteten og serviceinnstillingen i X-universet gjør at også mindre messer og arrangementer kommer til sin rett.


EN KOMPLETT RAMME FOR ALLE ARRANGEMENTER

Ingen grenser for mulighetene

Våre to messehaller på henholdsvis 5500 og 7500 m2 kan brukes til alt fra messer, store konferanser og kongresser til TV-produksjoner, konserter og idrettsarrangementer.

Vårt univers gir en komplett ramme for alle kategorier arrangementer. Vi kan tilby det meste – og tar samtidig med oss erfaringen fra 18 år som arena for de største messer og events. På X Meeting Point er det (nesten) bare fantasien som setter grensene.


SLÅ DEG LØS PÅ 250 000 M2

Et uteområde på størrelse med 35 fotballbaner

Vårt fantastiske uteareal er enestående i Norge og åpner et vell av muligheter for kreative event- og messearrangører.

Vi omgitt av flatt og kupert terreng, med asfalt, gress, grus og skog. Det lages rally- og offroadløyper, det skytes på lerduer eller kjøres med tanks. I ytterkant av arenaen renner det til og med en elv forbi, hvor besøkende på familie- og villmarksmesser har fisket og padlet i kano og kajakk.


For utstillere

Sammen med våre gode samarbeidspartnere eller underleverandører kan vi tilby leie av det du trenger til din stand, fra sofagrupper til servering av mat og drikke til ansatte og kunder. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål knyttet til deres arrangement.

ØNSKER DU Å VITE MER OM Å LEIE HALLENE VÅRE TIL MESSE ELLER EVENT?
Ta gjerne kontakt med oss!