DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Den unike MOXY-opplevelsen
Du kan egentlig ikke lese om MOXY Oslo X – du må bare oppleve det.
MOXY OPPLEVELSEN

MOXY Oslo X

MOXY er skapt for den nye generasjonen hotellgjester. Designhotellet MOXY Oslo X, med 436 spesialdesignede rom og en energisk lobby, gir deg et opphold helt utenom det vanlige.

På MOXY får du akkurat det du trenger når du er på jobbreise: En god seng, en stor TV, topp service og snadder mat/drikke – til en rimelig penge.

 

LES MER

ENERGISK OG LEKENT

Den unike MOXY-opplevelsen

Du kan egentlig ikke lese om MOXY Oslo X – du må bare oppleve det. Når du sjekker inn hos oss, sjekker du ut av konferansemodusen. Vår sprell levende lobby har høy puls og er et sted for aktivitet. Her er det musikk, farger, lek, moro og spill i en ungdommelig miks av ulike soner. Og naturligvis egen bar. Kast dressjakka og spill biljard, fussball eller sjakk.

Det er bare én ting som ikke er mulig på MOXY: å kjede seg.


SELF SERVICE

Frokost

På Moxy serverer vi næringsrik og smakfull frokost. Det bugner ikke av varmretter, men vi har kanskje Norges beste utvalg av frokostblandinger. Pluss masse gode brød, rundstykker og frukt, yoghurt og fristende søtsaker.

Frokostkonseptet er self service, og vi setter veldig pris på at du som gjest benytter deg av våre ryddestasjoner. Frokosten blir servert mellom kl 6.30 og 10.00, hverdager og 6.30 til 11.00 i helgene.

 

Book hotell

GRAB-N-GO

Mat og drikke

Har du det travelt? Ta med deg en godbit på farten. En smaksrik wrap eller sandwich og en deilig ferskpresset juice fra vår døgnåpne Grab-n-Go-stasjon er perfekt å ha med deg når du fyker ut for å ta “pysjamasflyet” eller oppleve hva Oslo har å by på.

Du kan også spise lunsj eller middag hos oss. Vi har en morsom og spennende barfood-meny sammen med nøye utvalgte cocktails, en god vin eller en iskald øl. Hos oss trenger du aldri å være sulten eller tørst.


436 GJESTEROM

Akkurat det du trenger på jobbreise

Vi har 436 rom i ulike størrelser, enten du trenger et enkeltrom eller ønsker å benytte deg av våre Moxified Family Sleeper. Alle rommene har støyreduserende vegger og er utstyrt med 48-tommers flatskjerm-TV, innebygd USB og gratis Wi-Fi.

Rommene våre har ikke skrivebord, men i lobbyen finner du mange ladepunkter og mulighet til å sitte mer skjermet i biblioteket hvis du trenger arbeidsro.

 

Book hotell