EN SUKSESS!
Med 71 utstillere og ca 700 besøkende er messearrangør svært fornøyd.
24. -25. JUNI 2018

Norspomessen

Norspomessen ble avholdt på X Meeting Point 24-25.juni, og med 71 utstillere og ca 700 besøkende er messearrangør svært fornøyd.

- X Meeting Point er en topp moderne messearena, med hotell i tilknytning til messeområdet. Det gjorde det enklere for både besøkende og utstillere å tilbringe to hele dager på Hellerudsletta, sier messeansvarlig og kommersiell leder, Ole Petter Bratlie. I år var det dessuten enklere enn noen gang å forhåndspåmelde seg på nett, via X Meeting Points eget system»

FULLE HALLER

Flotte lokaler fulle av neste sesongs spennende produkter

Norspomessen ble arrangert i samarbeid med Stadion, Coop, MX Sport og Sport Norge, og den «åpne» fagmessen er den eneste i Norden hvor man kan få det fulle overblikket for neste års sommerprodukter.

Begge hallene på X Meeting point var i bruk, og det var inspirerende å se våre flotte lokaler fulle av neste sesongs spennende produkter. Det var alt fra sykler, svære telt og kreative messestands og konkurranser, til tekstiler og tilbehør.

FØRSTE GANG I JUNI

Var knyttet større spenning rundt oppslutningen

For første gang ble Norspo sommermesse arrangert i juni. Tidligere har messen gått av stabelen i august. Det var av den grunnen knyttet større spenning rundt oppslutningen av Norspomessen denne gangen.

- Det er en omfattende endring som har funnet sted ved flyttingen av Norspomessen. Derfor er vi stolte over at vi allerede ved denne første messen har lykkes i så stor grad", fortsetter Ole Petter Bratlie.

- Det er virkelig gledelig å høre at arrangøren bak Norspomessen er så fornøyd med helheten på X Meeting Point, og at flyttingen av messen ble vellykket. Vi ønsker velkommen tilbake neste år, avslutter administrerende direktør på X Meeting Point, Ellen Arnstad.