DENNE NETTSIDEN ANVENDER COOKIES

På denne siden brukes informasjonskapsler til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar dette.

Om X Meeting Point Norway

X Meeting Point er et flunkende nytt konferanse- og eventsenter med perfekt beliggenhet “midt i smørøyet” mellom hovedstaden og hovedflyplassen, like ved E6. Flybussen svinger innom og har eget stopp rett utenfor inngangspartiet vårt. Med bil kjører du hit fra Oslo på et kvarter, og du finner alltid plass å parkere: Vi har Østlandets nest største parkeringsområde – 4500 P-plasser.

Med enestående utearealer på størrelse med 35 fotballbaner, et kompakt kurs- og konferansesenter, store event- og messehaller, Norges første Marriott-hotell og toppmoderne fasiliteter og teknologi er X et sømløst univers som skapt for skreddersydde opplevelser og spennende møtepunkter mellom mennesker.

Som gjest på X beveger du deg mellom fire kosmos med hver sin unike atmosfære og overraskende design som stimulerer til innovasjon, kulturbygging og samhandling:

X er store og små scener for sansing. Vi skaper unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser.

Vi samarbeider med lokalsamfunnet og er et ekte møtepunkt for næringslivet, alle kulturinitiativene og idrettsmiljøene.

Veibeskrivelse

X ligger på Hellerudsletta langs RV 22 mellom Hvam og Gjelleråsen. Veien til Hellerudsletta er skiltet fra E6 ved Hotel Olavsgaard og langs RV 4 fra Gjelleråsen. Vi har parkeringsplasser helt i nærheten av hallene.

Vi ligger nærmere Oslo enn du tror. Akkurat nå får en internasjonal gruppe en sightseeingtur over hovedstaden. Men, du er ikke avhengig av helikopter for å komme raskt hit, vi ligger kun et kvarter unna med bil.

Opplevelsesbaserte møteplasser er viktigere enn noensinne i en verden der mennesker kommuniserer mer og mer over tastaturet. Vi trenger arenaer hvor vi ikke bare ser hverandre på en skjerm, men føler, lytter, lukter, smaker og snakker sammen. Hvor vi møter hverandre ansikt til ansikt og deler opplevelser.