TEAMET FOR KONFERANSEN
The Future of Technology and Sustainability» og «Scandinavia 4.0: The Nordic path towards a new economy.
KONFERANSE I SEPTEMBER 2018

Oslo Business Forum

Oslo Business Forum har valgt X Meeting Point som arena for sin store konferanse i september 2018.

Temaet for konferansen 26. september vil være «The Future of Technology and Sustainability» og «Scandinavia 4.0: The Nordic path towards a new economy.» Målet er å lage tidenes største konferanse i Oslo Business Forum sin historie med opp mot 2000 deltagere, i tillegg til å utvikle utstillerdelen av arrangementet.

EN UFORGLEMMELIG OPPLEVELSE

Vi skal ha X-faktor i alt vi gjør

- Vi skal virkelig lage en uforglemmelig opplevelse ut av hele dagen sammen med de dyktige medarbeiderne i Oslo Business Forum. Både Oslo Business Forum og vi er innovatører i hver vår bransje, vi tenker annerledes, vi tenker stort og vi skal ha X-faktor i alt vi gjør.

Vi har høy kunnskap når det gjelder å arrangere messer, og kombinasjonen av en stor internasjonal konferanse og mange spennende muligheter for ulike businessaktører som kan ha egne stand i flere deler av lokalene, er perfekt. Vårt mål er at vi sammen skal by på ny kunnskap, internasjonal inspirasjon, nettverksbygging, shopping og god mat og drikke i helt særegne omgivelser.

Vi ser fram til å samarbeide med X Meeting Point og høstens konferanse skal bli den aller beste som vi har arrangert. Lokalene er helt fantastiske, og vi ser mange muligheter til å vokse nettopp på denne arenaen, sier daglig leder i Oslo Business Forum, Christoffer Omberg.

Informasjon om konferansen vil bli lagt ut fortløpende, sjekk også ut siden til Oslo Business Forum for mer informasjon.

Les mer her Gå til påmelding