X MEETING POINT

AKTIVITETER

X MEETING POINT

I beit for idéer? Heldigvis behøver du ikke å finne opp hjulet på nytt.

Vi på X har gjennomført utallige aktiviteter – med og uten samarbeidspartnere. Her er noen eksempler som kundene våre har satt ekstra stor pris på, og som vi vet lokalene våre egner seg ypperlig til.

Ta gjerne en prat med oss om hvordan du hever verdien av arrangementet ditt – ved å velge aktiviteter som ikke bare er gøyale eller spektakulære, men også riktige.

Fun and games

Teambygging, konkurranse og latter! Fra en meny på 20 aktiviteter velger dere en aktivitets­pakke som passer for deg og din gruppe.

Deadline

Bli med på en spennende etter­forskning, hvor alle evner og sanser tas i bruk for å knekke kodene!

Cocktail Bootcamp

Cocktails er alltid godt! Bli med på en bootcamp hvor dere lærer tips & triks, spennende fakta og alt du trenger for å bli bartender på din neste fest!

Olabilløp

En kreativ og fartsfull aktivitet for alle.
Engasjerende og gøy!

Kundeerfaringer
xlogo

"Utrolig fornøyde med alt - beliggenhet, lokaler og ikke minst service!"

X MEETING POInT

SÅ MYE MER ENn BARE kvadratmeter og stoler...

X MEETING POINT

Rådgivning som går lenger

De fysiske fasilitetene er kun én brikke i puslespillet for en vellykket konferanse. Her på X Meeting Point strekker vi oss lenger enn kun å tilby dette. For hva er egentlig målet med konferansen? Er det sikkert at et tradisjonelt program er det som gir de beste resultatene, eller bør du tenke annerledes? Våre dedikerte rådgivere hjelper deg gjerne med å skreddersy akkurat den løsningen som får konferansen til å skinne.