X MEETING POINT

Kundeerfaringer

Kunderfaringar

Kim Lie

Kategoridirektør
Elektroimportøren Norge AS

"Vi har holdt utallige kurs og samlinger og kommer stadig tilbake."

Elektroimportøren har hatt et tett samarbeid med X Meeting Point siden oppstarten i august 2017

Vi har holdt utallige kurs og samlinger og kommer stadig tilbake.

I tillegg til gode og moderne møtelokaler, må vi fremheve den ekstraordinære kundeservicen vi mottar helt fra bestillingstidspunkt og til arrangementet er ferdig.

Kort oppsummert føler vi oss hjemme og kan trygt anbefale X Meeting Point som en god møtearena!

Inger Knutsen Square

Inger Hilde Knutsen

Byråleder
Z-Event AS

"Den beste opplevelsen jeg noensinne har hatt på en event."

Dere har gitt meg den beste opplevelsen jeg noensinne har hatt på et event – og jeg har vært på en del!

Måten hver eneste person hos dere møter gjestene på – møter oss på – møter vår kunde på er helt fenomenal.

Mennesker skaper møteplasser, og dere skaper den beste!

Andreas Kustas

Andreas Kustås

Prosjektleder
Oslo Business Forum

"Ansatte som tar initiativ, og finner smarte og innovative løsninger."

X Meeting Point er først og fremst et fantastisk univers med mange muligheter. Men det som gjør de unike og det som skiller dem ut, er menneskene som jobber der. Helt fra første kontakt har de vist en voldsom entusiasme, energi og begeistring for samarbeidet med Oslo Business Forum. De bistår med tilrettelegging, tar initiativ, hjelper til med å finne smarte og innovative løsninger og gir full gass hver eneste dag. Enten om det gjelder bistand til presse, partnere, hvordan vi bør løse logistikk/mat, registrering eller hvordan vi skal få dagen til å flyte. Det er de små detaljene som teller og det har de virkelig skjønt…

Dani

Dani Larsen

Byråsjef/COO Chief Operating Officer
GruppeSpesialisten AS

"Stålkontroll fra hovmester sin side samt dyktige og raske servitører!"

Arbeid i forkant med innrapportering av deltagere osv gikk smertefritt. Fint med ansatte  som tar seg tid til flere gode gjennomganger på telefon slik at vi får sikret alle detaljer ved arrangementet.

Møteromsfasilitetene er utrolig gode og legger til rette for mange forskjellige løsninger enten du trenger mange mindre rom eller noen større.

Med flybuss direkte til Gardermoen og til Oslo som stopper ved trappen av konferansesenteret og har avgang hver halvtime sparte dette våre kunder fra unødvendig venting på Gardermoen og ved hjemreise. Alle kunne ta bussen når det passet dem selv slik at de rakk sitt fly. Fint også at det ligger såpass utenfor sentrumskjernen da dette er med på å holde gruppen samlet.

Den største fordelen senteret har er personalet. Vi blir utelukkende møtt med smil og et åpenbart ønske om å bistå for å sikre at nettopp vårt arrangement blir 100%. Selv når det er hektisk er det kun smil å se på de ansatte. Dette gjelder alt fra servitører til administrasjon. Vår hovmester utmerket seg og hadde en imponerende kontroll. På et arrangement med 12 priser som skulle deles ut, 3 retter og underholdning som til sammen varte i over tre timer var vi ved middagens slutt bare 30 SEKUNDER unna kjøreplanen. Dette skyldtes stålkontroll fra hovmester sin side samt dyktige og raske servitører.   Vi er godt vant med gode hovmestere da vi arrangerer ca 50 slike middager i året på forskjellige hotell i inn og utland. Dette er noe vi nå har drevet med i snart 20 år og Simon er på topp 3-listen over dyktige hovmestere.

Xlogo

Cathrine Hanstad

Statens vegvesen

"Utrolig fornøyde med alt – beliggenhet, lokaler og ikke minst service!"

Tusen takk for oss, vi er utrolig fornøyde med alt hos dere, både beliggenhet, lokaler, servering og ikke minst service!

Dere har vært utrolig serviceinnstilte og proffe i alle ledd og har gjort en veldig god jobb! Stålkontroll på romoppsett og servering og tok i mot endringsforespørsler underveis på strak arm. Veldig bra, vi kommer gjerne tilbake!

Xlogo

Annette Emilsen Sikkeland

Markedskoordinator
VIC

"Kunne ikke blitt bedre!"

Vi er generelt veldig fornøyd med hele opplegget på X Meeting Point! Alt fra samarbeidet i forkant til selve gjennomføringen. Når vi kom på selve dagen var alt fiks ferdig, og funket perfekt (hvor ofte har man vel ikke brukt masse tid på tekniske utfordringer i møterom – veldig deilig at dette bare fungerte) . Masse hyggelige mennesker som svarte på alle spørsmål vi hadde og som var behjelpelige. Gøy at vi fikk ha bildet av alle de ansatte nede på den store skjermen i foajeen.

Maten var kjempegod, alt fra pausematen til lunsjen i restauranten. Fresht og godt, og litt annerledes enn hva «vanlige» hotell ofte tilbyr. Morsomt med nøtter og smågodt til alle på møterommet etter lunsj. Lokalene var flotte, moderne og perfekt for kick off. Må også nevne kvelden med Eventgarden / Tærud gård som ikke kunne blitt bedre, her var det topp stemning.

Som du skjønner har vi ingenting å utsette på oppholdet hos dere og kommer gjerne igjen.

Xlogo

Hanne Hansen

Adm. ansvarlig salg
Infotjenester AS

"Unik og skreddersydd konferanse- og hotellopplevelse!"

X Meeting Point og Moxy tilbyr en unik og skreddersydd konferanse- og hotellopplevelse utenom det vanlige. Med sin ideelle beliggenhet midt mellom Oslo og Gardermoen var dette en meget egnet  location når vi som skulle samle ansatte fra hele Skandinavia for sesongens salgs-kickoff.

God mat, unik design, kvalitet på teknisk utstyr og øvrig konferansefasiliteter kombinert med en fantastisk serviceinnstilling til våre kontaktpersoner gjør dette hotellet/konferansesenteret til en sikker suksess!  Vi kommer definitivt til å benytte oss av dette stedet ved fremtidige arrangement!

Xlogo

Helen Bach

Lederassistent/ Management Assistant
Byggmakker Handel AS

"God og nøyaktig planlegging hele veien. Lunsjen kan anbefales!"

Vi benyttet oss av X Meeting Point for vår ledersamling for ca. 110 deltakere i august og var særdeles fornøyd med gjennomføringen. Vi gjennomførte samling og middag på kvelden i storsalen X-box den ene dagen og rommet egner seg flott til en slik stor gruppe. I tillegg så benyttet vi oss av flere rom i konferansedelen den andre dagen. Servicen er upåklagelig, og hjelp (hvis nødvendig) er på plass i løpet av svært kort tid.

Det er alltid enkelt å samarbeide med konferansestaben – som bistår med god og nøyaktig planlegging av samlingen hele veien. «Sharing» lunsjen kan anbefales i restauranten Gård og ikke gå glipp av forslag til artige teamaktiviteter på kvelden.

X MEETING POINT

Rådgivning som går lenger

De fysiske fasilitetene er kun én brikke i puslespillet for en vellykket konferanse. Her på X Meeting Point strekker vi oss lenger enn kun å tilby dette. For hva er egentlig målet med konferansen? Er det sikkert at et tradisjonelt program er det som gir de beste resultatene, eller bør du tenke annerledes? Våre dedikerte rådgivere hjelper deg gjerne med å skreddersy akkurat den løsningen som får konferansen til å skinne.

OM

X MEETING POINT

X Meeting Point er et hus fullt av muligheter, dette er en arena som er bygget for de gode opplevelsene. Et av Norges beste konferanse-, event- og messesenter med perfekt beliggenhet midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn. Her er alt under samme tak!

EN DEL AV DESTINASJON X

DESTINASJON X er ikke bare et sted; det er en uforglemmelig reise. Vi tilbyr ikke bare opplevelser; vi skaper minner som varer livet ut. Vi er stolte av å vise deg hva som kan skje når vi tør å være annerledes og sikte på mer. Hos DESTINATION X er du ikke bare på besøk, du dykker inn i en verden av fantastiske opplevelser.