X MEETING POINT

Konferanse & event

ALT FOR EN VELLYKKET KONFERANSE

X MEETING POINT

Konferansesenteret X Meeting Point er skapt for gode samlinger av mennesker, og for at flere grupper skal få en god opplevelse samtidig.

Vi har flere konferansesaler i ulik størrelse, i tillegg til to store haller og en rekke mindre gruppe- og møterom på samme flate – noe som gir enorm fleksibilitet. Uansett deltaker­antall kan vi hjelpe deg å møtes, lytte og diskutere – på en arena som føles romslig uten å være for stor.

Den gode følelsen forsterkes av beliggenheten midt mellom Oslo og Gardermoen, maten og overnattingen. Her er alt gjennomtenkt.

Kundeerfaringer
Andreas Kustas

"Ansatte som tar initiativ, og finner smarte og innovative løsninger."

Konferanser

I en verden hvor man omgås mer og mer virtuelt, er opplevelses­baserte møteplasser viktigere enn noensinne. Derfor bør du tenke bredere enn «bare» kvadratmeter og rom.

X Meeting Point er et naturlig samlings­punkt – med alle muligheter for både faglige og sosiale opplevelser. Beliggenheten midt mellom Oslo og Gardermoen gjør det enkelt å reise hit, for alle deltakerne.

Fra multifunksjons­rom for mindre grupper til en 7.500 m2 kongress­hall – og en fleksibel sal med hele 23 meter under taket. På konferanse­senteret X Meeting Point kan vi hjelpe deg med å sette sammen akkurat det eller de rommene du trenger – enten konferansen er stor eller liten, og nær sagt uansett hvor mange parallelle sesjoner dere vil ha på programmet.

The BoX

Grey Box

PHOTO BY: EHIN AND ARD JONGSMA/STILLWODS

PHOTO BY: EHIN AND ARD JONGSMA/STILLWODS

Multifunksjonsrom A

Multifunksjonsrom B

PHOTO BY: EHIN AND ARD JONGSMA/STILLWODS

Multifunksjonsrom D

PHOTO BY: EHIN AND ARD JONGSMA/STILLWODS

Boardroom Formal

Boardroom, Lounge style

X MEETING POINT

CATWALK

Catwalk er hjertet i konferansesenteret, og har mange bruksområder. 

På dagtid brukes den som et rekreasjonsområde hvor gjestene våre kan spille biljard, putte golf, eller nettverke med andre gjester.  

På ettermiddagen er catwalk et perfekt sted å gjennomføre lavterskel teambuilding eller hva med en hyggelig after work? 

På kveldstid kan catwalk transformeres til et nydelig, utradisjonelt lokale. Med ledlys som kan endres til nesten hvilken som helst farge, kan man få satt sitt eget preg på lokalet på en effektiv og økonomisk smart måte.

Her gjennomføres alt fra mindre intime middager til store award middager.

X MEETING POINT

Konferanse
rådgivning

De fysiske fasilitetene er kun én brikke i puslespillet for en vellykket konferanse. Her på X Meeting Point strekker vi oss lenger enn kun å tilby dette.

For hva er egentlig målet med konferansen? Er det sikkert at et tradisjonelt program er det som gir de beste resultatene, eller bør du tenke annerledes? Våre dedikerte rådgivere hjelper deg gjerne med å skreddersy akkurat den løsningen som får konferansen til å skinne.

X MEETING POInT

SÅ MYE MER ENN BARE KVADRATMETER OG STOLER...

TEAMBUILDING

AKTIVITETER

I beit for idéer? Heldigvis behøver du ikke å finne opp hjulet på nytt.

Vi på X har gjennomført utallige aktiviteter – med og uten samarbeidspartnere. Her er noen eksempler som kundene våre har satt ekstra stor pris på, og som vi vet lokalene våre egner seg ypperlig til.

Ta gjerne en prat med oss om hvordan du hever verdien av arrangementet ditt – ved å velge aktiviteter som ikke bare er gøyale eller spektakulære, men også riktige.

HOTELL

OVERNATTING

I tilhørighet til huset vårt har vi et fantastisk hotell ved navn MOXY Oslo X.

MOXY er skapt for den nye generasjonen hotellgjester. Med sine 436 spesialdesignede rom og en energisk lobby, gir designhotellet MOXY Oslo X deg et opphold helt utenom det vanlige.

På MOXY får du akkurat det du trenger når du er på jobbreise: En god seng, en stor TV, topp service og delikat mat/drikke – til en rimelig penge.

X MEETING POINT

Rådgivning som går lenger

De fysiske fasilitetene er kun én brikke i puslespillet for en vellykket konferanse. Her på X Meeting Point strekker vi oss lenger enn kun å tilby dette. For hva er egentlig målet med konferansen? Er det sikkert at et tradisjonelt program er det som gir de beste resultatene, eller bør du tenke annerledes? Våre dedikerte rådgivere hjelper deg gjerne med å skreddersy akkurat den løsningen som får konferansen til å skinne.

Skjemaet under gjelder for henvendelser angående konferanser, messer eller arrangementer.

Hvis du leter etter overnatting på MOXY Oslo X klikk her. For generelle spørsmål kan du kontakte oss her så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

Ønsker du personlig kontakt eller hjelp fra en RÅDGIVERE?

For å kunne besvare din forespørsel best mulig, ber vi om at du fyller ut punktene under så nøyaktig som mulig.

Vi vil oppfylle dine ønsker, og sørge for å gjennomføre tidenes snakkis internt.