#skjultbærekraft

Klimakompenser din konferanse på X!

Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder, ser vi at stadig flere ønsker å gjennomføre grønne konferanser og bidra til økt bærekraft.

X Meeting Point har bestemt seg for å gjøre noe med akkurat dette, og har nylig inngått et samarbeid med CHOOOSE, som gjør det veldig enkelt for deg som kunde å klimakompensere.

CHOOOSE klimakompenserer for vårt uunngåelige fotavtrykk ved å finansiere CO2-reduserende prosjekter i utviklingsland. Vi har analysert fotavtrykket til våre konferansekunder og logistikken rundt et arrangement. Basert på dette har vi beregnet et fotavtrykk per person for én konferanse.

Vi har beregnet fotavtrykket for to typer arrangementer. Prisen legges til dagpakkeprisen for hver deltaker:

  1. 1-dagskonferanse, 9,- per person (hovedvekt av deltakere kommer med bil/buss per person).
  2. 2-dagerskonferanse, 45,- per person (hovedvekt av deltakere kommer med fly 2 – 4 timer per person).

Pengene du betaler går til Chooose som finansierer en portefølje av prosjekter innen fornybar energi. Porteføljen endres kontinuerlig når et prosjekt er fullfinansiert, og et nytt prosjekt starter.

For å være enda grønnere, kan man velge en grønn dagpakke på X Meeting Point, benytte fellestransport med Eco 6-drivstoff og komposterbare materialer. Det betyr at dere kan fokusere på det faglige innholdet og opplevelsen, samtidig som dere kan føle dere godt om at dere har valgt å kompensere for mer enn deres vanlige fotavtrykk!

Velkommen til bærekraftige muligheter på X Meeting Point!